Pages
▼
Wednesday 30 December 2015
Friday 25 December 2015
Tuesday 22 December 2015
Munaton Banaanikakku.
Banaanikakku (Kotivinkki lehdestä poimittua joskus)
2½ dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
½ tl soodaa
1½ dl sokeria
2 kypsää banaania
100 g voita/marg.
4 rkl maitoa
voitele vuoka (halutessasi korppujauhota, itse en ikinä korppujauhota)
1. Sekoita kuivat aineet keskenään
2. Muussaa banskut haarukalla soseeksi. Sekoita banaanisose kuiviin aineisiin. Sulata rasva. Lisää rasva ja maito seokseen. Sekoita nopeasti.
3. Kaada taikina voideltuun n. 1,5 l vetoiseen vuokaan. Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla 40-50 minuuttia (kannatan paistamaan kunnolla, ettei jää raa'aksi).
Sopii siis kananmuna-allergiselle.