Silläkin uhalla, että on kuumaa ja hiostavaa ja nihkeää ja kaikkea tuota kaksinkertaisesti, minä päätin
leipoa!
En ole eläissäni tehnyt pitkopullaa, mutta nyt päätin
opetella.
No, ei niistä ihan ammattilaisen jälkeä tullut, mutta väliäkö sillä :O)
Kokeilin kahdella eri tyylillä letitystä. Pitää vielä harjoitella.
Lähden kahvin keittoon.
Leivoin myös kinkku-juustosarvia.
Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille!
Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille!
Makoisan uhmakasta =D
ReplyDeleteTuosta voisin kyllä siivun jos parikin kahvin kyytipoikana pistää menemään, niin hyvännäköistä on!
Hieno lopputulos ensikertalaiselta!
ReplyDeleteMutta oli se välillä vähän koomisen näköistä, kun kannettava tietokone oli siinä vieressä, mistä katsoin yhtä letitys- mallia. Toinen oli paperilla.
DeleteEntisajan (ja nykyisetkin)nauraisivat varmaan touhuilleni :O
Siis entisajan emännät..
DeleteOlen tosi tyytyväinen! Kohotin kerrankin kaikkien taiteen sääntöjen mukaan!
ReplyDeleteNam, vastapaistetun pullan tuoksua ei voita mikään! Ja makuhan se ratkaisee, ei ulkonäkö... :) Herkullisia hetkiä!
ReplyDeleteJopa on komean näköiset pitkot, mikään ei maistu paremmalta kuin vastapaistettu pulla!
ReplyDeleteItse tehtyä pullaa, nam-nam:) Ulkonäöllä ei väliä, tärkeintä on maku, vaikka kyllä nuo hyvin pitkoiksi tunnistaa:)
ReplyDeleteErittäin herkullisen näköistä pullaa =)
ReplyDeleteKylläpä pulla näyttää hyvältä ja maisuu varmaan myös. Muuten minäkin oon käynyt värianalyysissä joskus 90 luvulla. Olen kesä, missä lie koko väripaletti. Muistu mieleen tuosta edellisestä postauksesta.
ReplyDeletePullan tuoksu tuli tänne asti. Täytyiski leipoa, en oo piiiiiiiiiitkään aikaan leiponut pullaa. Vastapaistettu pulla - nam!
ReplyDelete