Tällä ohjeella et voi olla onnistumatta.
Olen kokeillut monenlaisia muffinssitaikinoita,
ja aina palaan tähän.
Tämä on varma ja maukas.
Ohjetta voi helposti muuntaa päällystä muuntamalla.
Tai lisätä taikinaan kaakaota tai jättää pois tai
muita mausteita.
Tai lisätä taikinaan kaakaota tai jättää pois tai
muita mausteita.
Nyt tein kuorrutuksen voista + tomusokerista +
Fazerin punaisesta suklaasta.
Nam!
4 comments:
Slurps
Tarkennatko sie tuota päällystä: eli paljoko voita,tomusokeria ja suklaatia?
Jaa-a, tuopa onkin vaikea muistaa, että paljonkohan oli suklaata ja muita, mutu- tuntumalla täyte. Mutta esim. riippuen että paljonko on niitä muffinsseja, niin yleensä teen vain niin, että sulatan suklaan vesihöyryssä kupissa esim. puolikas levy (ensin ja tekee sitten enemmän jos muffinsseja enempi) ja n. 50 g voita ja tomusokeria niin paljon, että se seos on notkeaa, mutta ei ihan valuvaa, niin että sitä voi pursottaa, mitähän sanoisin? ainakin 2-3 dl, ehkä enemmänkin. Kyllä mulla varmaan tuohon annokseen oli kuitenkin jopa lähes yksi levy suklaata.
Ja jos tuntuu, että hups, että menikin liian tönköksi tuo päällyste, niin notkistaa sitä vaikka muutamalla ruokalusikallisella appelsiinimehua tai sitruunamehua.
Post a Comment