Virkkausta (crocheting), neulomista (knitting), puutarha (gardening), kukat (flowers), kotoilu (homing), matkailu (travelling), heksispeitto (hexagon), korut (beading, beadwork), kirppislöydöt...KahviKaneli Virkkaa *klikkaa* tästä etusivulle

Thursday, 1 March 2012

Drops Delight - peitto etenee hitaasti


Hitaasti, mutta varmasti.Hiihtolomalla sain aikaiseksi virkata näitä palasia peittoon.
Aika ihania värejä.

Langasta en niin hirveästi tykkää virkata. Menee välillä niin kovin ohueksi
ja hengettömäksi.

10 comments:

Anonymous said...

I h a n i a paloja <3

KahviKaneli said...

Kiitos!
Nyt vain ei jaksa oikein innostaa nuo palaset. Ne lojuu olohuoneen pöydällä muistuttamassa, että meitä pitäisi virkata, mutta mutta..

Kirsi said...

Nätti malli! Ja kauniit värit!

Itse virkkasin Delightista perus isoäidinneliöitä ja niistä sitten aika kookkaan torkkupeiton. Tosi lämmin, mutta myös aika raskas peite. Lanka oli tosiaan sellaista, että oheni osittain ja virkkauksesta tuli hyvinkin pitsimäisen näköistä. Ja jos tuli virhe, niin se pala oli melkein menetetty, purkaminen oli hankalaa ja usein tuli semmosia solmuja etten jaksanut niiden kanssa tapella...

Heli / Neuleaddiktio said...

Mulla oli viime yönä töissä langat mukana, mutta sattui niin kiire yö, että en ehtinyt niitä edes esille kaivella... Tahti hidastunut, tällä hetkellä saldo on 65. :)

sinisukka said...

Ai ai mikä pino jo!!

Jaana said...

Samat kokemukset tuosta langasta, mutta ihania värejä siinä kyllä on. Kaunis peitto tulossa!

KahviKaneli said...

Kiva kuullam että peitosta tuli lämmin. Ihan sama juttu mulla, että välillä ihan sama vaikka joku solmu tai muu "outo" juttu jää sinne virkkauksen sekaan. Jos seei sieltä pahasti näy / erotu, niin antaa olla..

KahviKaneli said...

No joo, yövuoroista ei oikein koskaan tiedä minkälaiseksi ne muodostuu. Varmaan sitten kun sitä neuletta EI OLE mukana, niin ehtisi vaikka mitä :o)

KahviKaneli said...

Siitä ne vähitellen...

KahviKaneli said...

Kyllä siitä varmaan ihan kiva tulee, sitten kun joskus valmistuu :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...