Virkkausta (crocheting), neulomista (knitting), puutarha (gardening), kukat (flowers), kotoilu (homing), matkailu (travelling), heksispeitto (hexagon), korut (beading, beadwork), kirppislöydöt...KahviKaneli Virkkaa *klikkaa* tästä etusivulle

Thursday, 7 February 2013

Pahasti kesken... [ ja voittaja!]Jospa nämä Bling Bling- koukut, jotka
naapurini minulle ystävällisesti lahjoitti (Kiitos L!)
saisi minuun vähän vauhtia näissä peittojen valmiiksi saattamisessa...Eli kesken on yksi aaltopeitto...ja Drops Delight peitto...ja kesken on myös yksi isoäidinneliöpeitto...Ja sitten kämmekkäiden voittajaan: Töttöröö. ..
Satunnaisgeneraattori arpoi ja
voittaja on ...

Matonkude

Onneks' olkoon!

Laitatko ystävällisesti osoitetietosi s-postin viikon kuluessa:
kahviajakanelia (ät) luukku (piste) com
6 comments:

M said...

IHANAA!!!!
Voi miten iloinen olen =D
Lämmin kiitokseni.

On sulla kanssa peittoprojektia kerrakseen. Meinasin tässä itsekin aloitella juuri tuollaista aaltopeittoa, mutta hiukkasen vielä funtsailen josko kumminkin tekisin yhdenlaista mummonneliömuunnosta. Saapi nähdä mihin vielä päädyn :o)

Anonymous said...

Kauniit peitteen alut. Minulla on isoäidinneliöistä peitto melki valmis,loppu työt sen verran tylsiä että teen välipalana jotain ihan muuta :) Onnea onnekkaalle <3

Unknown said...

Onnea voittajalle !

Voi miten kauniita peittoja, ja kaikki erilaisia.
Minullakin on käsissä taas peitontekele.
Ja niin kirjava, kuin olla voi :)

Nina said...

Tosi kauniit peitot - etenkin tuo jo aikaisemmin ihailemani aalto-malli, sen ohjeen olen tallentanut (kiitos :) ja aloittelen sitä kunhan olen saanut putkihuivin valmiiksi ... puuvillalangat esiin kevään llähestyessä :)
Mukavaa viikonloppua sinulle!

amuk said...

Oi kuinka ihania peittoja sinulla on työn alla ! Kova virkkaaja olet . Aivan mahtavia projekteja , nyt vain koukku suihkimaan. Bling Bling koukuilla varmasti työ sujuu joutuisasti :)

Nuppu Home said...

Onpa kaunis tuo aaltopeitto. En ole itse koskaan tehnyt mitään noin suuritöistä. Olet tosi taitava.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...