Virkkausta (crocheting), neulomista (knitting), puutarha (gardening), kukat (flowers), kotoilu (homing), matkailu (travelling), heksispeitto (hexagon), korut (beading, beadwork), kirppislöydöt...KahviKaneli Virkkaa *klikkaa* tästä etusivulle

Sunday, 7 April 2013

Visiting Lisa and Zak's home.Pakko myöntää.
Seuraan Emmerdale- saippuasarjaa.
Monien sattumien kautta rupesin sitä seuraamaan tammikuussa.

Heti pisti silmään yhden pariskunnan kotoa niin kotoisat käsityöt!
Esittelen teillekin!

Ja huomenna maanantainahan tämä taas alkaa TV kolmosella klo 18.
Ja joka arkipäivä!

8 comments:

Pellavasydämen Mervi said...

Jaa-a, pitäiskö alkaa seurata ihan käsitöiden vuoksi...Sisustuskin näyttää aika mielenkiintoiselta.

JaanaElina said...

Niinpäson ihania virkkuita.

Itsellä on emmerdale jäänyt vähemmälle seuraamiselle.Pitääpäs kurkata joku päivä.

EevaK said...

Heh, silmä näkee sen mistä tykkää. Minun mies bongasi aikoinaan saksalaissarjasta lamppuja ja kellon, jotka sitten muistinvaraisesti toteutti.

Anonymous said...

Ihanaa huomata, että joku muukin tätä seuraa ja pongaa niitä samoja asioita! Tuo viltti on ollut jo pitkään "haluan tehdä"-listalla, mutta ei ole näkynyt :D

Peppi said...

Itse seurasin aikoinani tätä kans. Sitten tuli K ja jäi melkein kaikki omat ohjelmat. tykkäsin, kun ihmiset eivät ole "barbeja" niinku jenkkilässä.
Lutunen muuten tuo teijän koiralainen unikaverinsa kans. Meillä lemppariunikaveri on K:n ostama pehmokoira jonka koiralainen sai ekaks hakumatkalla. IHme vielä ehjä. Moni muu on matkassa kärsinyt...

Unknown said...

Täälläkin katsotaan Emmerdalea! Samoja virkattuja peittoja olen minäkin katsonut. Mitenköhän tuo "reikäinen" viltti on alotettu? Osaisitkohan kertoa? Olisi kiva omassakin olohuoneessa monista jämälangoista tehty viltti! Ja tulisispa käytettyä ne pienet kerät pois joita pyörii joka pussissa, kassissa ja nurkassa :)

Anonymous said...

No niin, "emmentaalistahan" meidän naapurinkin emäntä sai innoituksen torkkupeitolleen, aina vain suurenevaan isoäidinneliöön! :) Ja muuten, kiva kun poikkesit arvontaamme osallistumassa!

KahviKaneli said...

Kirsi:
Mä luulen, että se on tehty niin, että aloitettu vain isoäidin neliötä ja aina vain jatkettu ja jatkettu niitä keroksia. Tässä linkki yhteen ihan perus ohjeeseen; sitten nousee vain ketjusilmukoilla aina seuraavalle tasolle ja jatkaa.

http://omakoppa.blogspot.fi/2011/03/virkkausohje-isoaidin-nelio.html

Katsopa myös Raitalampaan sivuilta hänen isoa neliöpeittoaan:

http://raitalammas.blogspot.fi/2012/09/aika-iso-isoaidinnelioksi.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...