Jotain piti keksiä vieraille.
Jotain mitä ei olisi ennen ollut.
Naks. Tyrnistä jotain.
Tein ensin tyrnikiisselin normisti.
Sen jälkeen Pannacotta seuraavalla ohjeella, 4-6 hengelle:
1 dl Hyytelösokeria (ota se mikä käy maitotuotteille)
5 dl kermaa (tai maitoa) käytin kermaa tietysti!
1 tl vaniljasokeria
Sekoita ainekset kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puolisen minuuttia.
Kaada annoskulhoihin ja hyydytä jääkaapissa. Tarjoa tuoreiden marjojen, hedelmäpalojen tai marjakastikkeen kanssa.
Tein tämän ihan samana päivänä kuin vieraat tulivat. Aamusella laitoin valmiiksi pannacottat jääkaappiin ja kun olin varma, että ne ovat jokseenkin hyytyneet, niin kaadoin tyrnikiisselin siihen päälle. Sopivat hyvin yhteen!
1 comment:
tyrni on arvostettu herkku.terveyspommi.harvinainen juhlaruoka. kauniilta näytti!
Post a Comment