Virkkausta (crocheting), neulomista (knitting), puutarha (gardening), kukat (flowers), kotoilu (homing), matkailu (travelling), heksispeitto (hexagon), korut (beading, beadwork), kirppislöydöt...KahviKaneli Virkkaa *klikkaa* tästä etusivulle

Thursday, 9 January 2014

Antaa hyvän kiertää!Otin osaa SatunNaisen Antaa hyvän kiertää- haasteeseen. Ja siitä hyvästä, minulle tupsahti ennen joulua postista tällainen paketti:

Asialla siis Paula, SatunNainen- blogista :)

Haasteen ideana on laittaa hyvä kiertoon eli haasteen vastaanottaessaan lupautuu jatkamaan haastetta ja laittaa kolmelle jotain itsetehtyä hyvää mieltä tuottamaan. Eikä sen tarvitse olla kudottua tai ommeltua, myös tuunaukset ja askartelut käyvät ihan yhtä hyvin - tai miksei vaikka leipomukset tai muut oman kotikyökin tuotokset!? Kunhan haastaa itsensä tekemään jotain omin kätösin!
(lainattu teksti satunnaisen - blogista)

Meniskös se sitten vaikka näin, että

lupaan lähettää kolmelle ensimmäiselle tämän postauksen kommentoijalle jotain itsetehtyä, kunhan vain hekin lupautuvat jatkamaan haastetta.

Kuka koppaa haasteen?3 comments:

Lea P said...

Minulla oli eilen (9.pvä)synttärit joten tämä sopii oikein hyvin, saan ja annan. Itselle tuli heti mieleen keille pikkaraiset paketit laitan.
Mitenkäs tästä nyt edetään, taidanpa ottaa sinuun s-postilla yhteyttä.

KahviKaneli said...

No näin!
Laita minulle s-postini yhteystietosi, niin tulen laittamaan sinulle jossain vaiheessa jotain :)

satunNainen Paula said...

Hienoa, että otit haasteen vastaan ja pistit eteenpäin!! Lämpöisiä hetkiä! :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...