Virkkausta (crocheting), neulomista (knitting), puutarha (gardening), kukat (flowers), kotoilu (homing), matkailu (travelling), heksispeitto (hexagon), korut (beading, beadwork), kirppislöydöt...KahviKaneli Virkkaa *klikkaa* tästä etusivulle

Monday, 5 September 2011

Pienen puutarhan kasveja?


Tämä syyshortensia on istutettu kaksi vuotta sitten. Ja molempina talvina jänikset ovat sen syöneet. Tänä vuonna ajattelin sen sitten suojata jotenkin. Viime vuonna se kukki paremmin. Kasvaakohan tämä joskus isommaksi?
Nämä syysleimut kukkivat vielä kauniisti. Kuva on otettu eilen, eli neljäs syyskuuta. Nämä pitäisi ehkä (?) jakaa, minulla on vain huonoja kokemuksia näiden jakamisesta. Aiemmin jakamien floksien kukkiminen lopahti ja hieno puska harveni entisestään.


Kärhöistä tykkään. Tämä kuva on otettu itse asiassa toinen syyskuuta, vaikka kuvatekstissä on elokuu.
Istutin tänä kesänä neljä jalokärhöä, joista kaksi oikeastaan lähti hyvin kasvamaan. Yksi vain kukki tänä kesänä istutetuista. Katsotaan ensi keväänä onko niistä mikään hengissä?

Pidän kärhöistä enemmän siten, että ne eivät kiipeile seiniä pitkin vaan roikkuvat esim. kiveyksiltä tai kiipeilevät puiden oksilla. Tässä edessä oleva kärhö kiipeilee tuon puskan keskellä olevan kepin ympärillä. Taaimmainen kiipeilee kyllä seinällä olevan ritilän päällä (ainakin osittain). Osa noista kärhöistä kasvaa vain itsekseen maata pitkin "maanpeittokasvina".

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...