Virkkausta (crocheting), neulomista (knitting), puutarha (gardening), kukat (flowers), kotoilu (homing), matkailu (travelling), heksispeitto (hexagon), korut (beading, beadwork), kirppislöydöt...KahviKaneli Virkkaa *klikkaa* tästä etusivulle

Thursday, 27 October 2011

Kaapin kätköjä...

Liinavaatekaapista löytynyttä...

Nämä ovat kulkeneet matkasssa vuosikausia...joku on ollut joskus lähellä päätyä kirpputorille, mutta tullut viime hetkellä pelastetuksi (?)

Tässä ensimmäisenä iso pitsipöytäliina. Tämä liina on 18 vuotta vanha = saimme sen häälahjaksi.
♥♥♥
Sitä ei ole käytetty kertaakaan. Ei ole sopinut tyyliin tai ei ole ollut muuten vain paikkaa. Nyt oikeastaan voin sanoa pitäväni siitä. Ei se kyllä edelleenkään ole meillä missään. Ei ole paikkaa. Mutta kaunis se on ;)Ehkä voisin sen ensi kesänä laittaa terassille pyöreälle puutarhapöydälle?Sitten on valkoisia pitsikoristeltuja tyynyliinoja. Jaahas, kauankohan nämä ovat olleet nipussa kaapin perällä? Kymmenen vuotta? Ehkä kuitenkin kauemmin. Ei ole näillekään löytynyt paikkaa. Osa on kellastunut ajan saatossa ja nämä pitäisi huoltaa, valkaista, muutoin ovat kunnossa. Nämä on saatu anopilta. Olisko kirppariostoksia? Tykkään näistä aivan valtavasti.
♥♥♥
Näkisin nämä jossain ihanassa mökissä sohvatyynyinä. Niin, tuota...pitäs olla se mökki ensin?


Sitten on muutama kirppislöytö; ihanan pehmeä peite (punaraitainen) ja valkea lakana. Noita lakanoita löysin kesällä useampiakin kappaleita pilkkahintaan (á 1,50 €). Yksi vanha (käytössä ollut) lakana on aika hapristunut, siitä minun pitäisi yrittää osata tehdä esiliina.Joku ei näemmä myöskään ole kunnolla silittänyt tuota lakanaa?

Kesällä kyllä kunnostauduin ja pidin puutarhapöydällä vanhaa ihanaa pöytäliinaa koko kesän, tuo kaunis sinivalkoinen pöytäliina pilkistää tämän ihanan kesäisen mansikkakakun alla:
Vuosilukupyyhkeet;

Olen tykästynyt näihin!
Ne ovat oikeastaan niin rumia, että ovat suorastaan viehättäviä?
Näitä voisi ruveta metsästämään lisää kirppareilta. joitakin kappaleita löytyy kaapista.Mistähän tämmöinen?2 comments:

Inkeliina said...

Kysyit siitä kolmen konstin mekosta, niin voit tosiaan jäljentää hihankaavat sellaisenaan ja ommella yhteen. Kaava on sen verran reilu että hyvin mahtuu, eikä kinnaa kainaloista. Kaava on minusta aika leveä joten olen aina etu- ja takakappaleesta ottanut leveyttä pois. Täytyy tulla blogiasi tarkemmin selaamaan kun olen koneella enkä puhelimen varassa.

Peppi said...

Kauniita pitsejä! Itsekin olen vähän samanlainen, että kaapeista löytyy pitsiliinaa, mutten vaan osaa oikein käyttää. Ei sovi tyyliin. Mutta tunnearvoa löytyy tai sitten ovat muuten vaan niiiin kauniita, ettei pois raaski antaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...