Virkkausta (crocheting), neulomista (knitting), puutarha (gardening), kukat (flowers), kotoilu (homing), matkailu (travelling), heksispeitto (hexagon), korut (beading, beadwork), kirppislöydöt...KahviKaneli Virkkaa *klikkaa* tästä etusivulle

Sunday, 16 October 2011

Osaava nainen- messut, Turku

14.10.2011-16.10.2011 Osaava Nainen - messut Turussa.
Oli kyllä pettymys, ainakin minulle. Suorastaan tylsät!
Tai johtuuko se siitä, että olin myös kahtena viime vuotena, eikä tämä kerta tarjonnut mitään ahaa- elämyksiä? Siellä ei ollut mitään uutta tai uudistusta viime vuosiin nähden. Sitä kyllä vähän harmittelen, että aina sama kaava.
Voi tietysti olla, että kysyntä ja tarjonta ei kohdannut, ehkä kaipasin sitten enemmän käsityö messuja, vaikka käsityöläisiä oli talo täynnä.
Tämä saippua oli ainut (pehmiksen ohella) minkä ostin. Ja tämäkin on tehty Englannissa.

Ajattelin, että olisin löytänyt muutaman kerän jotain ihanaa puuvillalankaa, mutta oli vain tylsät Novitan peruslangat ja muita lankoja Kauhavan kangasaitassa ja muualla kojuissa villalankoja tai huovutuslanka tyyppisiä. Eli siis käsityömessut selkeästi seuraavalla kerralla ostoslistalle!

Heksis peittoa jatkoin siis samoilla vanhoilla väreillä:Ei ole hajuakaan, että miten monta kerää lankoja on mennyt tähän asti tuohon Hexagon peittoon. Langan menekistä en ole pitänyt lukua. Harmillista sinänsä.
Tämän päivän olen oikeastaan virkannut vain muutaman lappusen ja lopun ajan yhdistellyt niitä toisiinsa.

 En ole käynyt koko päivänä ulkona. Taitaa rajoittua ulkoilu tänä päivänä vain tulien laittamiseen terassille...3 comments:

KristiinaS said...

Virveriikka-blogin kommenteissa näin, että kyselit ohjetta karkkipaperiompeluun. Yksi on tämmönen
http://lumiida.blogspot.com/2010/11/ohje-karkkipaperiompeluun.html

Mutta eiköhän ilman tuota tekstiililiimaakin pärjää, en ole kuullut että toiset olis sitä käyttäneet.

Auli said...

Hei! Tulin tänne vastaamaan samaan kysymykseen. Kouluavustaja, työkaverini Paula teki omaan blogiinsa yksinkertaisen ohjeen siitä, miten me teemmme koulussa oppilaiden kanssa näitä pussukoita:http://paulakristiina.blogspot.com/2011/10/pussukan-ohje.html. Tällä yksinkertaisella tavalla osaavat jo 5-luokkalaiset tehdä pussukan. Se on tärkeää, että ompelee muovia paperin läpi.Muuten se juuttuu ja on tärkeä, että piston pituus on normaalia pidempi, ettei muovi repeä.

KahviKaneli said...

Ihanaa, kiitos vastauksista. Nämä ohjeet talteen ja jos tulevana ompelukoneen omistajana (jossain vaiheessa) uskaltaisin alioittaa vaikka näistä?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...